1. New Cars
  2. RZ
  3. Επισκόπηση

RZ Luxury

5D - SUV

Αγοράστε Online
Lexus RZ
Από
80.200,00 €
  • Ηχομονωτικά Παράθυρα, Εμπρός & Πίσω
  • Αυτόνομη Απομακρυνσμένη Στάθμευση
  • Premium Ηχοσύστημα Mark Levinson 13 ηχείων
Τιμές βάσει WLTP
0 λίτρα/100χλμ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
4X4
Dual Electric Motor (313hp)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/gr/el

Forced client side injection based on cached strategy

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ DIRECT4

Το RZ 450e διαθέτει το νέο σύστημα τετρακίνησης DIRECT4, που λειτουργεί με δύο άξονες e-Axle. Το DIRECT4, μία αποκλειστική τεχνολογία της Lexus, είναι ένα ευφυές σύστημα που ισορροπεί διαρκώς την έλξη στον μπροστά και πίσω άξονα, κατανέμοντας απρόσκοπτα την οδηγική δύναμη. Το αποτέλεσμα είναι ξένοιαστες επιδόσεις και σταθερός χειρισμός, με διαισθητική λειτουργία που ενισχύει την αίσθηση σύνδεσης ανάμεσα στον οδηγό και το όχημα. Η κατανομή ροπής μπροστά/πίσω μπορεί να ρυθμιστεί από μηδέν σε 100 και από 100 σε μηδέν σε κλάσματα του δευτερολέπτου - πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε μηχανικό σύστημα. Με βελτιωμένη επικοινωνία ανάμεσα στο οδόστρωμα και στο τιμόνι (ή τον ζυγό), το σύστημα DIRECT4 βελτιώνει και την ανταπόκριση του τιμονιού.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ LEXUS SAFETY SYSTEM+ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Το RZ 450e επωφελείται από τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού της τρίτης γενιάς του Συστήματος Ασφάλειας Lexus Safety System+ με αναβαθμισμένες και επιπρόσθετες λειτουργίες που εξασφαλίζουν ενισχυμένο εντοπισμό κινδύνου ατυχημάτων. Άλλα νέα χαρακτηριστικά στο νέο RZ 450e είναι η Ενεργητική Υποβοήθηση Οδήγησης με υποβοήθηση διεύθυνσης και μια νέα λειτουργία Παρακολούθησης Οδηγού που ελέγχει τον οδηγό για σημάδια κόπωσης ή απόσπασης προσοχής. Επιπλέον, η Ενεργητική Υποβοήθηση Οδήγησης χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα για να προσδιορίσει τη γωνία των στροφών, προσαρμόζοντας ανάλογα το τιμόνι κατά την προσέγγιση.

ΟΘΟΝΗ HEAD-UP 10’’

Ιδανικά τοποθετημένη για χαλαρωτική αλληλεπίδραση ενώ οδηγείτε, αυτή η οθόνη αφής 14’’ Υψηλής Ευκρίνειας είναι μία από τις μεγαλύτερες που διατίθενται στην σήμερα αγορά, επιτρέποντάς σας να έχετε απρόσκοπτη πρόσβαση σε πληροφορίες όπως η πλοήγηση, το ηχοσύστημα και ο κλιματισμός. Επιπλέον, τα δεδομένα του οχήματος προβάλλονται έγχρωμα απευθείας στο παρμπρίζ, μέσω της οθόνης Head-Up 10’’ σας επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες πλοήγησης και ασφάλειας, τις πληροφορίες για το αυτοκίνητη και τις ρυθμίσεις του ηχοσυστήματος, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από τον δρόμο. Η λειτουργία της είναι απρόσκοπτη, χάρη στους διακόπτες αφής πάνω στο τιμόνι.

Φωτογραφίες του RZ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΕ 360°

  • Επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα: 5.3 δευτ.

  • Αυτονομία έως 440 χλμ.

  • Χρόνος φόρτισης 0-80% DC: 0:30 (ώρες:λεπτά)

  • Οι παραπάνω αξίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά έκδοση

Πλήρης οθόνη Κλείσιμο